Blog

Achiziții în mass media Tv8.md

270 de milioane de lei pentru 100 de autobuze. Primăria Chișinău a lansat licitația repetată pentru procurarea vehiculelor | Tv8.md

Primăria Chișinău a lansat licitația repetată pentru achiziționarea a o sută de autobuze noi pentru Chișinău, care va dura 35 de zile. Suma prevăzută pentru acest lot este de 270 de milioane de lei. Anunțul a fost făcut de edilul Capitalei Ion Ceban pe rețelele sociale. 

Potrivit primarului, autobuzele noi trebuie să fie de 12 metri lungime, dotate cu sistem de supraveghere în interior și la exterior, precum și cu sistem de aer condiționat. Clasa ecologică a unităților noi trebuie să fie minim Euro 5.

Conform cerințelor formulate de municipalitate, lotul de autobuze trebuie să fie livrat la Chișinău în termen de șase luni de la semnarea contratului de achiziție.

Amintim că este a doua oară când municipalitatea lansează concurs internațional pentru achiziționarea unui lot de o sută de autobuze, după ce rezultatele primei licitații, desfășurate în anul 2020 au fost anulate.

Sursa: Tv8.md