Blog

Achiziții în mass media Realitatea.md

BANI.MD Premierul cere demisia conducerii Agenției de Achiziții. Motivul: Nu este suficient de transparentă | Realitatea.md

Premierul Dorin Recean a cerut demisia conducerii de la Agenția de Achiziții Publice. Declarația a fost făcută în debutul ședinței cabinetului de miniștri.

„Solicit să demiteți conducătorul, deoarece achizițiile nu sunt eficiente și nici integre. Platforma online de achiziții are lacune de funcționalitate și nu asigură transparență, așa că solicit ca, astăzi, șeful și toată conducerea să fie demiși” i-a cerut Dorin Recean ministrului Finanțelor, Petru Rotaru.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

După ședința Executivului, purtătorul de cuvânt al instituției, Daniel Vodă, a precizat că solicitarea a parvenit deoarece pagina web a Agenției nu este suficient de transparent. De asemenea, conform lui, lipsește un sistem de integritate în domeniul achizițiilor publice.

Actualmente, Agenția Achiziții Publice este condusă de Ruslan Malai, conform BANI.MD. Funcțiile de directori adjuncți sunt ocupate de Valeriu Secaș și Vladimir Vornic.

Articolul BANI.MD Premierul cere demisia conducerii Agenției de Achiziții. Motivul: Nu este suficient de transparentă apare prima dată în Realitatea.md.

Sursa: Realitatea.md | Read More