Blog

Achiziții în mass media Unghiul.com

Consilierii municipali au decis | Unghiul.com

În prima ședință a Consiliului Municipal Ungheni din anul curent, desfășurată pe 5 martie, consilierii municipali au examinat și au adoptat 44 de decizii.

Au audiat rapoartele de activitate pentru anul 2020 ale viceprimarilor Ion Gălușcă și Dionisie Ternovschi, au aprobat Planul general de achiziții publice pentru anul de gestiune 2021 al Întreprinderii Municipale ,,Apă-Canal”, Planul activităților de interes comunitar prestate de către șomerii din cadrul familiilor beneficiare de ajutor social din municipiul Ungheni, Planul de acțiuni pentru dezvoltarea antreprenoriatului social în municipiul Ungheni pentru anii 2021 – 2023.

Totodată, au examinat și au aprobat decizia privind modificarea denumirii Centrului Regional de Resurse pentru Tineret Ungheni în Centrul Municipal pentru TINEri Ungheni cu un nou Regulament de organizare și funcționare a acestuia.

S-a decis și actualizarea Planului de Dezvoltare Economică Locală a municipiului Ungheni pentru anii 2021-2023, modificarea bugetului etc.
Imediat ce vor fi semnate de către președintele ședinței, deciziile respective vor fi plasate pe pagina web a primăriei: www.ungheni.md.

Sursa: Unghiul – Vezi lumea aşa cum e ea! | Read More