Blog

Achiziții în mass media Tv8.md

/DOC/ Peste 230.000 de lei pentru flori și compoziții florale. Președinția a lansat o nouă licitație | Tv8.md

Pe platforma achizitii.md, astăzi, 23 februarie, a fost lansată licitația privind procurarea florilor și compozițiilor florale pentru Președinție. 

Potrivit platformei MTender, pentru florile de sezon vor fi cheltuiți 66.000 de lei, iar pentru flori și compoziții florale, Președinția va achita 167.000 de lei. În total, instituția va achita 233.000 de lei.

Ofertele vor fi depuse în perioada 1-5 martie, iar banii urmează a fi alocați din bugetul de stat. Am solicitat o reacție în acest sens de la purtătoarea de cuvânt a Președinției, Sorina Ștefârță, care ne-a declarat că ulterior va veni cu o reacție.

Amintim că, potrivit planului general privind achiziții de mărfuri, lucrări și servicii pe anul 2021, pentru flori, compoziții florale și plantarea florilor de sezon, din bugetul de stat au fost alocați 280.000 de lei.

Anterior, Maia Sandu a declarat că a aflat din presă planul de achiziții, dar a menționat că va face economii în ceea ce privește bugetul instituției, ținând cont de situația economică din țară.

Sursa: Tv8.md