Blog

Achiziții în mass media Realitatea.md

Schimbările cerute de Recean au început? Agenția Achiziții Publice va avea mai mulți angajați | Realitatea.md

Agenția Achiziții Publice va avea mai mulți angajați. Proiectul privind reorganizarea instituției a fost publicat pentru consultări publice.

Conform notei informative a proiectului, numărul de personal va fi suplinit cu șapte unități. Astfel, instituția va avea un director, un director adjunct, 13 specialiști în Direcția monitorizare, 5 în Secția management instituțional, 4 în Secția analiză și metodologie, 3 în Serviciul consultanță, 2 în Serviciul instruiri și 3 în Serviciul statistică și raportare.

„Suplimentar la limitele de cheltuieli stabilite pentru anii 2024-2026, Agenția Achiziții Publice necesită alocații suplimentare în valoare 2 257,0 mii lei, în vederea suplinirii cu 7 unități de personal, inclusiv ținând cont de noile reglementări referitoare la politicile salariale aplicabile pentru personalul Agenției Achiziții Publice începând cu anul 2024”, se arată în proiectul făcut public.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că, la sfârșitul lunii noiembrie premierul Dorin Recean a cerut demisia conducerii de la Agenția de Achiziții Publice. Motivul invocat era că platforma de achiziții a Agenției nu este suficient de transparentă, lipsind și un sistem de integritate în domeniul achizițiilor publice.

Articolul Schimbările cerute de Recean au început? Agenția Achiziții Publice va avea mai mulți angajați apare prima dată în Realitatea.md.

Sursa: Realitatea.md | Read More