Blog

Achiziții în mass media Realitatea.md

VIDEO Parlamentul „mai transparent ca sticla”. A lansat un portal unde fiecare va putea vedea ce cumpără Legislativul | Realitatea.md

Secretariatul Parlamentului a lansat  portalul informativ al achizițiilor publice în cadrul Parlamentului Republicii Moldova –achizitii.parlament.md, portal, care va cuprinde toate anunțurile de achiziție a bunurilor, serviciilor și lucrărilor, planurile anuale de achiziții publice, rapoartele cu privire la monitorizarea și executarea contractelor instituției.

Totodată, în contextul noilor reglementări în domeniul achizițiilor publice, toate anunțurile de participare la procedurile de achiziții publice, inclusiv documentația de atribuire, sunt plasate în Sistemul Informațional Automatizat ”Registrul de Stat al Achizițiilor Publice” (SIA RSAP ”MTender”).

La moment, baza de date a platformei achizitii.parlament.md include informația sistematizată începând cu anul 2016.Articolul VIDEO Parlamentul „mai transparent ca sticla”. A lansat un portal unde fiecare va putea vedea ce cumpără Legislativul apare prima dată în Realitatea.md.

Sursa: Realitatea.md | Read More