Blog

Achiziții în mass media Tender.gov.md

Comunicat privind desfășurarea atelierului de lucru cu genericul „Grupul de lucru regional pentru achiziții durabile” | Agenția Achiziții Publice

Agenția Achiziții Publice Vă aduce la cunoștință că în perioada 10-12 octombrie 2022 la Vilnius, Lituania  va fi desfășurat atelierul de lucru cu genericul „Grupul de lucru regional pentru achiziții Europa de Est: achiziții durabile” (Eastern Europe Regional Procurement Working Group: Sustainable Procurement).

 

Evenimentul va fi organizat cu suportul Programului de Dezvoltare al Dreptului Comercial (CLDP) al Departamentului de Comerț al SUA, în cooperare cu Agenția Achiziții Publice.

 

Este un eveniment regional din Europa de Est, cu participarea reprezentanților din Moldova, Ucraina, Georgia și experți străini, care vor împărtăși experiența țărilor pe care le reprezintă, precum și cele mai bune practici internaționale. Din partea Republicii Moldova la atelierul de lucru vor participa 15 reprezentanți ai autorităților contractante.

 

Scopul atelierului de lucru este de a consolida capacitățile reprezentanților autorităților contractante în domeniul achizițiilor durabile, în special în sectoarele construcțiilor și infrastructurii.

 

Totodată, Vă comunicăm că evenimentul dat va fi transmis online, iar doritorii de a participa la atelierul de lucru vor putea accesa evenimentul și vor putea pune întrebări experților. Astfel, pentru a avea acces la eveniment, vă rugăm să accesați link-ul către aplicația ZOOM: 

https://explorepsa.zoomgov.com/j/1606030312

 

Totodată, găsiți atașat mai jos agenda evenimentului.  

 

Sursa: Agenția Achiziții Publice | Read More