Blog

Achiziții în mass media Tender.gov.md

Comunicat privind participarea la Forumul Global 2021 – “Salvarea vieților în mod durabil, ediția a IV-a” | Agenția Achiziții Publice

Reprezentanții Agenției Achiziții Publice au participat în perioada 17-18 noiembrie 2021 la Forumul Global 2021 – “Salvarea vieților în mod durabil, ediția a IV-a” (4th Saving Lives Sustainably – Global Forum 2021).

 

Evenimentul virtual a fost organizat de către Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) https://www.undp.org/ , Fundația “Valle del Lili” https://valledellili.org/ , Asistență Medicală fără Daune https://noharm.org/ și Secretariatul echipei de lucru a interagențiilor informale ONU privind achizițiile durabile în sectorul sănătății https://savinglivesustainably.org/ , cu sprijinul din partea Agenției Suedeze de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare (Sida) https://www.sida.se/en .

 

Forumul Global 2021 – “Salvarea vieților în mod durabil, ediția a IV-a”: Producția durabilă în sectorul sănătății, s-a axat pe tematica „Consolidarea durabilității în lanțurile de aprovizionare din sectorul sănătății în mijlocul pandemiei COVID -19.”

 

Evenimentul a întrunit experți tehnici de top în probleme de mediu și sociale legate de sănătatea globală și lanțurile de aprovizionare cu alimente. Părțile cheie interesate în producția durabilă din sectorul sănătății au făcut schimb de cunoștințe și practici cu privire la cele mai recente tehnici de producție durabilă și au împărtășit exemple concrete ale beneficiilor și economiilor rezultate din producția durabilă.

 

Forumul a fost o șansă optimă de învățare comună prin implicarea părților interesate, a actorilor, a factorilor de decizie și a comunității mai largi de sănătate.

 

 

Pentru mai multe informații privind evenimentul puteți accesa:  https://savinglivesustainably.org/global-virtual-forum-2021.

Sursa: Agenția Achiziții Publice | Read More