Blog

Achiziții în mass media Tender.gov.md

Criterii de atribuire a contractului de achiziţii publice. Regulile privind descrierea bunurilor, lucrărilor şi serviciilor. Consultarea pieții. Condițiile și procedura de organizare și desfășurare a consultării pieții. | Agenția Achiziții Publice

Agenția Achiziții Publice anunță desfășurarea seminarului de instruire online cu genericul:

„Criterii de atribuire a contractului de achiziţii publice. Regulile privind descrierea bunurilor, lucrărilor şi serviciilor. Consultarea pieții. Condițiile și procedura de organizare și desfășurare a consultării pieții în vederea pregătirii achiziției publice”.

 

Seminarul de instruire se va desfășura în format online la data de 15 aprilie 2021, ora 10:00 prin aplicația Google Meet (aplicatia permite accesul a maximum 100 de persoane).

 

Seminarul este recomandat persoanelor responsabile de desfășurarea procedurilor de achiziții publice din cadrul autorităților contractante. 

 

Doritorii de a participa la seminarul de instruire sus menționat se pot înregistra accesând link-ul: https://forms.gle/L7Vp43sX4Vf7hoef7(link is external).

 

Persoana de contact: dna Natalia Braga-Mîță, specialist superior, Serviciul Consultanță și Instruiri, telefon +373-22-820-727, e–mail:[email protected].

Sursa: Agenția Achiziții Publice | Read More