Blog

Achiziții în mass media Tender.gov.md

Seminar de instruire on-line „Criterii de atribuire a contractului de achiziţii publice. Regulile privind descrierea bunurilor, lucrărilor şi serviciilor.” | Agenția Achiziții Publice

Agenția Achiziții Publice, anunță desfășurarea seminarului de instruire online cu genericul: „Criterii de atribuire a contractului de achiziţii publice. Regulile privind descrierea bunurilor, lucrărilor şi serviciilor”.

 

Seminarul este recomandat persoanelor responsabile de desfășurarea procedurilor de achiziții publice din cadrul autorităților contractante.

  

Seminarul de instruire se va desfășura la data de  13 iunie 2024, ora 10:00, în format on-line, prin aplicația Google Meet, max. 100 persoane.

 

Doritorii de a participa la seminarul de instruire sus menționat se pot înregistra, accesând link-ul:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdInW_f0Y5ZwZZBlhKOB5ojwsdIT8PdYQ6kNgZF2Cfxqv_-2g/viewform?usp=sharing.   

 

Link-ul pentru participarea on-line la seminar va fi transmis participanților înainte de începerea seminarului.

 

În caz că întâlniți dificultăți, nu ezitați să ne contactați la adresa de e-mail:[email protected], dna Natalia Postolache, șef Serviciu statistică și raportare.

În atenția Autorităților Contractante!

Sursa: Agenția Achiziții Publice | Read More