Blog

Achiziții în mass media Tender.gov.md

Seminar de instruire online „Cele mai frecvente abateri comise de către autoritățile contractante la desfășurarea procedurilor de achiziții publice” | Agenția Achiziții Publice

Agenția Achiziții Publice, anunță desfășurarea seminarului de instruire online cu genericul: „Cele mai frecvente abateri comise de către autoritățile contractante la desfășurarea procedurilor de achiziții publice”. 

 

Seminarul de instruire se va desfășura în format online la data de 17 martie 2022ora 10:00 prin aplicația Google Meet (aplicatia permite max. 100 de persoane). 

 

Seminarul este recomandat persoanelor responsabile de desfășurarea procedurilor de achiziții publice din cadrul autorităților contractante.

 

Doritorii de a participa la seminarul de instruire sus menționat se pot înregistra, accesând link-ul: https://forms.gle/9B6cA3GVtG9uk5cw6.

 

În caz că întâlniţi dificultăţi, nu ezitaţi să ne contactaţi la tel. 022 820 706 sau la adresa de e–mail:[email protected], dna Natalia Braga-Mîță, specialist principal, Serviciul Consultanță și Instruiri.

În atenția Autorităților Contractante!

Sursa: Agenția Achiziții Publice | Read More