Blog

Achiziții în mass media Tender.gov.md

Seminar de instruire online „Cele mai frecvente abateri comise de către autoritățile contractante la desfășurarea procedurilor de achiziții publice” | Agenția Achiziții Publice

Agenția Achiziții Publice, anunță desfășurarea seminarului de instruire online cu genericul: „Cele mai frecvente abateri comise de cătreautoritățile contractante la desfășurarea procedurilor de achiziții publice”.

 

Seminarul de instruire se va desfășura în format online la data de 3 noiembrie 2022, ora 10:00 prin aplicația Zoom (max. 300 de persoane).

 

Seminarul este recomandat persoanelor responsabile de desfășurarea procedurilor de achiziții publice din cadrul autorităților contractante.

 

Doritorii de a participa la seminarul de instruire sus menționat se pot înregistra accesând link-ul: https://forms.gle/fuv4VUBHVoRGGhQn7.

 

În caz că întâlniți dificultăți, nu ezitați ne contactați la nr. de tel. 022 820 727 sau la adresa de e–mail: [email protected], dra Adelina Gheorghița, specialist principal Serviciul Consultanță și Instruiri.

 

În atenția Autorităților Contractante!

Sursa: Agenția Achiziții Publice | Read More