Blog

Achiziții în mass media Tender.gov.md

Seminar de instruire online „Criterii de atribuire a contractului de achiziţii publice. Reguli de descriere a bunurilor, lucrărilor şi serviciilor. Consultarea pieții” | Agenția Achiziții Publice

Agenția Achiziții Publice, anunță desfășurarea seminarului de instruire online cu genericul: „Criterii de atribuire a contractului de achiziţii publice. Reguli de descriere a bunurilor, lucrărilor şi serviciilor. Consultarea pieții”.

 

Seminarul de instruire se va desfășura în format online la data de 31 martie 2022ora 10:00 prin aplicația Google Meet (aplicatia permite max. 100 de persoane).

 

Seminarul este recomandat persoanelor responsabile de desfășurarea procedurilor de achiziții publice din cadrul autorităților contractante.

 

Doritorii de a participa la seminarul de instruire sus menționat se pot înregistra, accesând link-ul: https://forms.gle/c8dAtAerDQVkwqZ89.

 

În caz că întâlniţi dificultăţi, nu ezitaţi să ne contactaţi la nr. de tel. 022 820 706 sau la adresa de e–mail:[email protected], dna Natalia Braga-Mîță, specialist principal, Serviciul Consultanță și Instruiri.

În atenția Autorităților Contractante!

Sursa: Agenția Achiziții Publice | Read More