Blog

Achiziții în mass media Tender.gov.md

Seminar de instruire online „Criterii de atribuire a contractului de achiziţii publice. Reguli de descriere a bunurilor, lucrărilor şi serviciilor. Consultarea pieții, condițiile și procedura de organizare și desfășurare. | Agenția Achiziții Publice

Agenția Achiziții Publice, anunță desfășurarea seminarului de instruire online cu genericul: „Criterii de atribuire a contractului de achiziţii publice. Reguli de descriere a bunurilor, lucrărilor şi serviciilor. Consultarea pieții, condițiile și procedura de organizare și desfășurare în vederea pregătirii achiziției publice.”

 

Seminarul de instruire se va desfășura în format online la data de 5 august 2021, ora 10:00 prin aplicația Google Meet (aplicatia permite max. 100 de persoane).

 

Seminarul este recomandat persoanelor responsabile de desfășurarea procedurilor de achiziții publice din cadrul autorităților contractante. 

 

Doritorii de a participa la seminarul de instruire sus menționat se pot înregistra, accesând link-ul: https://forms.gle/NjirL7eaN5mVJ6VW9.

 

În caz că întâlniţi dificultăţi, nu ezitaţi să ne contactaţi la numărul de tel. 022-820-706 sau la adresa de e–mail: [email protected], dna Natalia Braga-Mîță, specialist principal, Serviciul Consultanță și Instruiri.

Tags: 
În atenția Autorităților Contractante!

Sursa: Agenția Achiziții Publice | Read More