Blog

Achiziții în mass media Tender.gov.md

Seminar de instruire online „Criterii de atribuire a contractului de achiziții publice. Reguli privind descrierea bunurilor, lucrărilor și serviciilor. Consultarea pieții” | Agenția Achiziții Publice

Agenția Achiziții Publice, anunță desfășurarea seminarului de instruire online cu genericul: „Criterii de atribuire a contractului de achiziții publice. Reguli privind descrierea bunurilor, lucrărilor și serviciilor. Consultarea pieții”.

 

Seminarul de instruire se va desfășura în format online la data de 17 noiembrie 2022, ora 10:00 prin aplicația Zoom (max. 300 de persoane).

Seminarul este recomandat persoanelor responsabile de desfășurarea procedurilor de achiziții publice din cadrul autorităților contractante.

 

Doritorii de a participa la seminarul de instruire sus menționat se pot înregistra accesând link-ul: https://forms.gle/x1SKKt7CKdB9aZdJ7.

În caz că întâlniți dificultăți, nu ezitați ne contactați la nr. de tel. 022 820 727 sau la adresa de e–mail: [email protected], dra Adelina Gheorghița, specialist principal Serviciul Consultanță și Instruiri.

În atenția Autorităților Contractante!

Sursa: Agenția Achiziții Publice | Read More