Blog

Achiziții în mass media Tender.gov.md

Seminar de instruire online „Criterii de atribuire a contractului de achiziţii publice. Regulile privind descrierea bunurilor, lucrărilor şi serviciilor. Consultarea pieții” | Agenția Achiziții Publice

Agenția Achiziții Publice anunță desfășurarea seminarului de instruire online cu genericul: „Criterii de atribuire a contractului de achiziţii publice. Regulile privind descrierea bunurilor, lucrărilor şi serviciilor. Consultarea pieții”.

 

Seminarul de instruire se va desfășura în format online la data de  13 aprilie 2023ora 10:00 prin aplicația Zoom (max. 300 de persoane).

 

Seminarul este recomandat persoanelor responsabile de desfășurarea procedurilor de achiziții publice din cadrul autorităților contractante.

 

Doritorii de a participa la seminarul de instruire sus menționat se pot înregistra, accesând link-ul: https://forms.gle/uKCNxzTXBijYGAg87.

 

În caz că întâlniți dificultăți, nu ezitați să ne contactați la nr. de  tel. 022 820 727 sau la adresa de e-mail:[email protected], dna Adelina Gheorghiță, specialist principal Serviciul Consultanță și Instruiri.

În atenția Autorităților Contractante!

Sursa: Agenția Achiziții Publice | Read More