Blog

Achiziții în mass media Tender.gov.md

Seminar de instruire online „Derularea procedurilor de achiziții publice. Achiziții de valoare mică” | Agenția Achiziții Publice

Agenția Achiziții Publice, anunță desfășurarea seminarului de instruire online cu genericul: Derularea procedurilor de achiziții publice. Achiziții de valoare mică

 

Seminarul de instruire se va desfășura în format online la data de 1 iulie 2021, ora 10:00 prin aplicația Google Meet (aplicatia permite max. 100 de persoane).

 

 Seminarul este recomandat persoanelor fără experiență în domeniu sau experiență minimă, care doresc să se familiarizeze cu prevederile generale privind procesul de achiziții publice.

 

 Doritorii de a participa la seminarul de instruire sus menționat se pot înregistra accesând link-ul: https://forms.gle/A99DC7izood4yyB76.

 

În caz că întâlniţi dificultăţi cu înregistrarea la seminar, vă rugăm să ne contactaţi la tel. 022 820 706 sau la adresa de e–mail: [email protected], dna Natalia Braga-Mîță, specialist superior, Serviciul Consultanță și Instruiri.

În atenția Autorităților Contractante!

Sursa: Agenția Achiziții Publice | Read More