Blog

Achiziții în mass media Tender.gov.md

Seminar de instruire online „Derularea procedurilor de achiziții publice” | Agenția Achiziții Publice

Agenția Achiziții Publice, anunță desfășurarea seminarului de instruire online cu genericul: „Derularea procedurilor de achiziții publice”.

 

Seminarul de instruire se va desfășura în format online la data de 20 ianuarie 2022, ora 10:00 prin aplicația Google Meet (aplicatia permite max. 100 de persoane).

 

Seminarul este recomandat persoanelor fără experiență în domeniu sau experiență minimă și doresc să se familiarizeze cu prevederile generale privind procesul de achiziții publice.

Totodată, în cadrul seminarului va fi abordat subiectul achiziționării bunurilor și serviciilor sezoniere. Astfel, în cazul în care aveți întrebări pe acest subiect, vă îndemnăm să le indicați în formularul de înregistrare.

 

Doritorii de a participa la seminarul de instruire sus menționat se pot înregistra, accesând următorul link: https://forms.gle/8yJ6SbmEK97FiMaY9.

 

În caz că întâlniţi dificultăţi, nu ezitaţi să contactaţi tel. 022 820 727 sau la adresa de e–mail: [email protected], Nadejda Cebotari, specialist principal, Serviciul Consultanță și Instruiri.

 

În atenția autorităților contractante!

Sursa: Agenția Achiziții Publice | Read More