Blog

Achiziții în mass media Tender.gov.md

Seminar de instruire online „ Planificarea procedurilor de achiziție publică” | Agenția Achiziții Publice

Agenția Achiziții Publice, anunță desfășurarea seminarului de instruire cu genericul: „Planificarea procedurilor de achiziție publică”.

 

Seminarul este recomandat persoanelor responsabile de desfășurarea procedurilor de achiziții publice din cadrul autorităților contractante.

 

Seminarul de instruire se va desfășura la data de  28 martie 2024ora 10:00 în două formate:

 

     -Cu prezența fizică a participanților – max. 30 persoane, în sediul Agenției Achiziții Publice, mun. Chișinău, șos. Hîncești 53, et.2, sala de ședințe.

      -Participare on-line, prin aplicația Google Meet, max. 100 persoane.

 

Pentru participare cu prezență fizică la seminar vor fi invitați primii 30 înregistrați în lista participanților, care vor selecta opțiunea de participare fizică.

Din acest motiv, cei ce doresc să participe la seminar cu prezență fizică, vă rugăm să vă înregistrați la seminar pînă la sfîrșitul zilei de 26.03.2024.

 

 

Doritorii de a participa la seminarul de instruire sus menționat se pot înregistra, accesând link-ul: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfobCBo5lzi24rNEKjfBUhqGXgzkfTAv_H_QFwcCbCxKdPzVg/viewform?usp=sharing.

 

 

Link-ul pentru participarea on-line sa seminar va fi transmis participanților înainte de începerea seminarului.

 

În caz că întâlniți dificultăți, nu ezitați să ne contactați la adresa de e-mail: [email protected], dna Natalia Postolache, șef Direcție statistică, raportări și achiziții electronice.

 

În atenția Autorităților Contractante!

Sursa: Agenția Achiziții Publice | Read More