Blog

Achiziții în mass media Tender.gov.md

Seminar de instruire online „Planificarea și inițierea procedurilor de achiziție publică. Ajustarea valorii contractului de achiziții publice” | Agenția Achiziții Publice

Agenția Achiziții Publice, anunță desfășurarea seminarului de instruire online cu genericul: „Planificarea și inițierea procedurilor de achiziție publică. Ajustarea valorii contractului de achiziții publice”.

 

Seminarul de instruire se va desfășura în format online la data de 16 decembrie 2021, ora 10:00 prin aplicația Google Meet (aplicația permite max. 100 de persoane).

 

Seminarul este recomandat persoanelor responsabile de desfășurarea procedurilor de achiziții publice din cadrul autorităților contractante.

 

Doritorii de a participa la seminarul de instruire sus menționat se pot înregistra accesând link-ul: https://forms.gle/X2UgBXh7NWpHkTyJA.

 

În caz că întâlniți dificultăți, nu ezitați să ne contactați la adresa de e–mail: [email protected], dna Natalia Braga-Mîță, specialist principal, Serviciul Consultanță și Instruiri.

În atenția autorităților contractante!

Sursa: Agenția Achiziții Publice | Read More